Un băiețel de 5 ani, ținut în cușcă de proprii părinți, a fost ucis într-un mod cumplit. Medicii au fost șocați

Un băiețel de 5 ani, ținut în cușcă de proprii părinți, a fost ucis într-un mod cumplit. Medicii au fost șocați © Pixabay

Doi părinți sunt acuzați că și-au ucis fiul de 5 ani, pe care l-au ținut închis într-o cușcă minusculă, destinată pisicilor. Băiețelul a fost omorât cu apă fierbinte, după ce a fost bătut și torturat. Medicii au constatat că micuțul avea arsuri pe 75% din suprafața corpului.

Azlin Arujunah și Ridzuan Mega Abdul Rahman, din Singapore, sunt acuzați că au turnat apă clocotită peste fiul lor, pe care îl țineau într-o cușcă, în locuința lor. Crima înfiorătoare a avut loc acum trei ani, însă continuă să iasă detalii tulburătoare, în așteptarea verdictului, scrie Daily Mail.

Băiat de 5 ani, ucis cu apă fiartă de părinți

Potrivit unui proces care a avut loc pe 13 noiembrie, pe fața copilului au fost găsite tăieturi despre care se crede că provin de la cușca în care a fost ținut. Înainte de a muri, a fost torturat cu linguri fierbinți și cu un patent, timp de luni de zile.

Copilul s-a stins din cauza mai multor lovituri la cap și din cauza arsurilor provocate de apă fiartă la o temperatură de 100 de grade Celsius.

Un medic legist care a analizat rănile de pe corpul băiatului a explicat că acestea ar fi putut fi provocate de cușca în care a fost ținut de proprii părinți.

În timpul procesului, au fost arătate fotografii cu arsurile și cicatricile băiatului. Avea o fractură la nas și mai multe vânătăi pe brațe și pe picioare. Lista de răni înfiorătoare este una lungă, printre care se numără: răni de rangul 3, răni acute la rinichi, deshidratare, un nas spart și tăieturi pe față.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro