Bărbat beat, arestat după ce a încercat să facă amor cu o grămadă de frunze. Ce pedeapsă a primit

Bărbat beat, arestat după ce a încercat să facă amor cu o grămadă de frunze. Ce pedeapsă a primit © Facebook / Pixabay

Bine aburit de licoarea lui Bacchus, un bărbat a fost arestat pentru că a încercat să întrețină relații intime cu... o grămadă de frunze. Omul a fost surprins într-un parc, de oamenii care au rămas consternați atunci când au văzut priveliștea.

Michael Golsorkhi, de 26 de ani, a fost văzut în timp ce „coțăia” o grămadă de frunze, în timp ce pantalonii lui erau trași până la glezne. Odată ce a fost zărit de niște trecători, a sărit în niște boscheți ca să se ascundă, scrie Daily Mail. Lucrul cu adevărat grav este că incidentul a avut loc în fața unor familii care se aflau la masă, a concluzionat Curtea Magistraților din Stockport.

Golsorkhi a recunsocut că a comis indecență publică extrem de gravă și că a avut în posesia lui substanțe interzise.

Ce pedeapsă a primit

Bărbatul a stat ascuns în tufișuri timp de 10 minute și a ieșit abia la îndemnul polițiștilor, care i-au cerut să se predea. Ulterior, s-a descoperit că omul se afla sub influența alcoolului și a drogurilor.

„A luat o combinație de substanțe interzise și alcool și a ajuns într-o stare foarte ciudată”, a precizat avocatul Neville Warburton. „Angajații de la hotel l-au întrebat dacă se simte bine, dar el era într-o stare destul de groaznică. Nu își amintește nimic legat de comportamentul descris. Când a fost luat la întrebări, a fost oripilat când i s-a spus ce s-a întâmplat. Numai când a analizat mai bine situația a acceptat-o”.

Ajuns pe mâna oamenilor legii, bărbatul a primit opt săptămâni de închisoare.


facebook whatsapp twitter pinterest