Momentul șocant când un copil cade într-un canal, pe stradă. Mama era chiar lângă el. VIDEO

Momentul șocant când un copil cade într-un canal, pe stradă. Mama era chiar lângă el. VIDEO © Captură Video

Un incident șocant face înconjurul planetei. O filmare virală surprinde momentul când un copil cade într-o gură de canalizare, în timp ce se plimba pe stradă alături de mama sa.

Un copil a căzut într-un canal, în timp ce se plimba alături de mama lui. Femeia a fost tot timpul cu ochii pe el, privindu-l chiar în timp ce pășea pe capacul de la gura de canal. Din păcate, nu s-a gândit nicio clipă că s-ar putea produce un astfel de incident. Micuțul a căzut în gol, chiar sub ochii îngroziți ai mamei sale. Incidentul a avut loc în Tatarstan, Rusia.

Momentul a fost filmat

Pe filmare, se poate observa cum se întâmplă incidentul, pas cu pas – la propriu. Mama copilului, care se plimbă cu căruciorul gol, îl privește atent pe micuț în timp ce se plimbă pe marginea drumului. La un moment dat, pășește pe capacul de la canal și cade în gol.

Mama micuțului reacționează rapid. Abandonează tot și fuge spre canal, pentru a-și ajuta micuțul. În genunchi, se chinuie să îl scoată pe copil, încurajată și de intervenția altor două persoane care îi sar ulterior în ajutor.

Nu este singurul incident

Problema capacelor nesecurizate de pe găurile de canalizare nu este una izolată. În Moldova, pe 23 octombrie, o femeie a sunat la Poliție și a raportat faptul că fetița ei, în vârstă de 9 ani, a plecat la magazin și nu s-a mai întors. După mai multe căutări, polițiștii au găsit-o pe copilă într-o gură de canalizare.


facebook whatsapp twitter pinterest