Crimă sau sinucidere? Adolescentă de 15 ani din Constanţa, moartă după ce a căzut de pe o clădire

Crimă sau sinucidere? Adolescentă de 15 ani din Constanţa, moartă după ce a căzut de pe o clădire © ctnews.ro

A fost stare de alertă în staţiunea Olimp din Constanţa. O adolescentă în vârstăd e 15 ani a fost găsită moartă, într-o baltă de sânge, după ce ar fi căzut de pe o clădire. Momentan nu se ştie dacă e vorba de sinucidere sau crimă.

UPDATE: Potrivit observator.tv, fata de 15 ani s-ar fi sinucis din cauză că ar fi luat o notă mică la şcoală. 

Potrivit ctnews.ro, victima a fost găsită în jurul orei 17:00 lângă un hotel din Olimp, lângă o clădire aflată în construcţii. Imediat cineva a sunat la 112 şi o echipă de medici a ajuns de urgenţă la faţa locului.

Aceştia au constatat că adolescenta suferise mai multe fracturi deschise la nivelul membrelor. De asemenea, era un stop cardio-respirator şi după o jumătate de oră de manevre de resuscitare a fost declarat decesul. 

Imediat a fost pornită o anchetă. Se pare că adolescenta este din Mangalia şi era elevă în clasa a X-a la un liceul de acolo, însă locuia fără forme legale în Moşneni. Pe clădirea de pe care se presupune că s-a aruncat au fost găsiteă lucrurile ei, aranjate în ordine. Conform aceleiaşi surse, fata nu a lăsat un bilet de adio.

De asemenea, anchetatorii au aflat că adolescenta a mai avut în trecut tentative de suicid. 

Recent, o crimă şocantă a şocat lumea din Iaşi. Un bărbat şi-a ucis tatăl, un bătrân în vârstă de 84 de ani, dintr-un motiv şoc. Criminalul le-a spus anchetatorilor că bătrânul nu a vrut să schimbe postul TV, fapt ce l-a scos din minţi. 

Potrivit anchetatorilor, bărbatul avea patima alcoolului şi fusese internat şi la Psihiatrie. Locuia cu tatăl lui în casă şi, spun vecinii, era foarte des violent. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro