Crimă odioasă în Iași! Un bărbat și-a ucis tatăl din cauză că nu a vrut să schimbe postul TV

Crimă odioasă în Iași! Un bărbat și-a ucis tatăl din cauză că nu a vrut să schimbe postul TV © arhivă

Crimă fără precedent în Iași! Un bărbat și-a ucis propriul tată, pe un bătrân de 84 de ani, după ce i-a aplicat o lovitură violentă de karate. 

Un bărbat din Iași și-a ucis propriul tată, pe un bătrân de 84 de ani, după ce i-a aplicat o lovitură de karate. Potrivit informațiilor oferite de presa locală, bărbatul a vrut să pară că tatăl său s-a sufocat, așa că s-a concentrat foarte bine pe punctul în care l-a lovit. 

Motivul crimei? Faptul că bătrânul nu voia să schimbe postul TV l-a scos din minți pe fiul său. Pentru că în urma probelor nu a fost acuzat de nimic, bărbatul a mers chiar să ridice trupul tatălui său de la morgă, iar acolo a părut extrem de supărat de pierderea suferită și a mimat tristețea la înmormântarea propriului său tată, ucis chiar de el. 

Ziarul de Iași informează că întâmplarea macabră a avut loc în primăvara anului 2017 și bărbatul care și-a ucis tatăl era un mare fan al jocurilor de noroc și al băuturii. Mai mult, avusese numeroase devieri comportamentale din cauza alcoolului și era violent. De asemenea, bifase mai multe internări la Psihiatrie. 

Iubea alcoolul, jocurile de noroc și nu avea nicio ocupație

Bărbatul din Iași care și-a ucis tatăl avea patima alcoolului și a jocurilor de noroc și fusese internat și la Psihiatrie. Acesta locuia în casă cu tatăl său, bătrânul de 84 de ani pe care l-a ucis fără milă. Din cauza alcoolului, bărbatul îl bătea foarte des pe tatăl său, iar bătrânul era, pe deasupra, bolnav de cancer. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro