Gheorghe Dincă este mândru că Poliția a cerut ajutorul FBI: „I-a întărit stima de sine”

Gheorghe Dincă este mândru că Poliția a cerut ajutorul FBI © Arhivă

Gheorghe Dincă, suspectul în cazul crimelor din Caracal, este foarte mândru de faptul că Poliția Română a cerut ajutorul experților de la FBI, în cadrul anchetei. Surse judiciare au dezvăluit că „criminalul din Caracal” a dobândit cunoștințe penale de după gratii și că discuția cu agenții federali i-au crescut stima de sine.

Se muncește din greu pentru a ajunge la o concluzie în cazul din Caracal. Pentru acest lucru, Poliția Română a apelat și la ajutorul celor de la FBI. Se lucrează, astfel, în paralel la conturarea unui profil și a unui raport psihologic.

Dincă este mândru de apelul făcut către FBI

Gheorghe Dincă se află în arest timp de trei luni de zile. Din iulie și până acum, „criminalul din Caracal” a fost la perchezițiile de la casa lui, la reconstituiri, la INML și a stat față în față și cu experții FBI.

Potrivit Libertatea, surse din anchetă au dezvăluit că această perioadă i-a adus lui Dincă tot felul de cunoștințe de specific judiciar. De exemplu, interceptarea telefoanelor, ce este triangularea și cum are loc traficul pe celulă.

„Dincă s-a simțit mândru când a aflat ca procurorii au cerut ajutorul FBI în cazul lui iar asta i-a întărit stima de sine”, au explicat sursele.

Au fost strânse 22 de ore de interviuri cu Dincă, de către polițiștii români. Raportul mai are ceva până să poată fi terminat. Nu ajută deloc faptul că bărbatul s-a contrazis constant în declarații și că a fost foarte dificil să se colaboreze cu el. Raportul ar putea fi gata în două luni.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro