Zi cruntă pentru familiile Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu! Ce se întâmplă acum, la o lună de la descoperirea cazului Caracal

Zi cruntă pentru familiile Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu! Ce se întâmplă acum, la o lună de la descoperirea cazului Caracal © Arhiva

A trecut mai bine de o lună de când Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Cazul crimelor din Caracal este cel mai grav din câte s-au petrecut în țara noastră, în ultimii zeci de ani.

Luni, pe data de 9 septembrie, școlile, liceele și grădinițele de pretutindeni își deschid porțile pentru elevi. Din păcate, pentru familiile celor două adolescente va fi o zi sfâșietoare. În loc de fericirea și mândria adusă părinților la început de an nou școlar, rudele celor două tinere au numai durere în suflet. Pentru familia Alexandrei Măceșanu este o suferință în plus, pentru că pe data de 15 septembrie adolescenta își serba și ziua de naștere.

Răpirea Alexandrei, surprinsă pe camerele video

Potrivit observator.tv, răpirea Alexandrei (video AICI) de către Gheorghe Dincă a fost surprinsă pe camerele video instalate la liceul Mihai Viteazul din Caracal. Pe imagini s-a observat cum criminalul a oprit pentru a muta bancheta din spate și pentru a o imobiliza pe adolescentă. Aceste imagini sunt dovada clară că Alexandra Măceșanu putea fi salvat, după primul apel la numărul de urgență. Gheorghe Dincă a oprit autoturismul pe un drum public și a staționat aproximativ 20 de minute, timp în care a lovit-o pe Alexandra Măceșanu, apoi i-a legat gura și a plecat cu ea spre casa sa. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro