Șocant! Un bărbat a vrut să își arunce bebelușul de la balcon. Cum s-a terminat totul

Șocant! Un bărbat a vrut să își arunce bebelușul de la balcon. Cum s-a terminat totul © captura video

Un bărbat a fost capabil de un gest absolut înfiorător. Acesta a amenințat minute în șir că își aruncă propriul bebeluș de la balcon, sub ochii îngroziți ai vecinilor.

Scena s-a petrecut în Saransk, Rusia. Bărbatul, aflat într-o avansată stare de ebrietate, a încercat să își arunce de la balcon bebelușul, în vârstă de doar cinci luni. Acesta a stat la balconul apartamentului situat la etajul trei cu fetița în brațe, amenințând că o va arunca. Între timp, trei polițiști sosiți la fața locului au acționat prompt, pentru a salva copilul.

Doi dintre aceștia au rămas jos, în eventualitatea în care ar fi trebuit să prindă fetița, în timp ce unul dintre ei s-a cățărat pe un copac, pentru a încerca să pătrundă în apartamentul bărbatului teribilist. Toată scena a fost filmată de vecini. Într-un final, polițistul a reușit să pătrundă cu forța în apartament și să îl imobilizeze pe bărbat. Ceilalți doi au apărut imediat pentru a o lua pe fetiță, care a suferit nu a fost rănită, însă a fost preluată de o echipă de medici la spital, pentru mai multe verificări, conform presei internaționale. 

Bărbatul și-a aflat și pedeapsa. Acesta a fost pus sub acuzare pentru tentativă de crimă și lovirea unui polițist. 

O adolescentă din Galați și-a aruncat bebelușul în sobă

Fata de 15 ani a fost dusă de urgenţă de către părinţii săi la spital, după ce au găsit-o sângerând în casă. Fata a născut singură în propria casă, iar apoi, fără nicio remuşcare a aruncat copilul în sobă. Oamenii legii au găsit cadavrul fătului în sobă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro