Șocant! Un bărbat a vrut să își arunce bebelușul de la balcon. Cum s-a terminat totul

Șocant! Un bărbat a vrut să își arunce bebelușul de la balcon. Cum s-a terminat totul © captura video

Un bărbat a fost capabil de un gest absolut înfiorător. Acesta a amenințat minute în șir că își aruncă propriul bebeluș de la balcon, sub ochii îngroziți ai vecinilor.

Scena s-a petrecut în Saransk, Rusia. Bărbatul, aflat într-o avansată stare de ebrietate, a încercat să își arunce de la balcon bebelușul, în vârstă de doar cinci luni. Acesta a stat la balconul apartamentului situat la etajul trei cu fetița în brațe, amenințând că o va arunca. Între timp, trei polițiști sosiți la fața locului au acționat prompt, pentru a salva copilul.

Doi dintre aceștia au rămas jos, în eventualitatea în care ar fi trebuit să prindă fetița, în timp ce unul dintre ei s-a cățărat pe un copac, pentru a încerca să pătrundă în apartamentul bărbatului teribilist. Toată scena a fost filmată de vecini. Într-un final, polițistul a reușit să pătrundă cu forța în apartament și să îl imobilizeze pe bărbat. Ceilalți doi au apărut imediat pentru a o lua pe fetiță, care a suferit nu a fost rănită, însă a fost preluată de o echipă de medici la spital, pentru mai multe verificări, conform presei internaționale. 

Bărbatul și-a aflat și pedeapsa. Acesta a fost pus sub acuzare pentru tentativă de crimă și lovirea unui polițist. 

O adolescentă din Galați și-a aruncat bebelușul în sobă

Fata de 15 ani a fost dusă de urgenţă de către părinţii săi la spital, după ce au găsit-o sângerând în casă. Fata a născut singură în propria casă, iar apoi, fără nicio remuşcare a aruncat copilul în sobă. Oamenii legii au găsit cadavrul fătului în sobă.


facebook whatsapp twitter pinterest