Caz șocant! Un bărbat și-a violat propria fiică timp de 20 de ani și au împreună 6 copii!

Caz șocant! Un bărbat și-a violat propria fiică timp de 20 de ani și au împreună 6 copii! © arhivă

Un caz de-a dreptul șocant a zguduit Marea Britanie! Un bărbat și-a violat propria fiică, timp de 20 de ani și cei doi chiar au împreună 6 copii! Mai mult, bărbatul nu s-a oprit aici și a batjocorit-o și pe nepoata lui, în mod repetat. 

Un bărbat din Marea Britanie a reușit să șocheze oamenii legii. Potrivit presei internaționale, timp de 20 de ani, acesta a supus-o pe propria fiică unor chinuri greu de imaginat. Bărbatul a violat-o fără milă și chiar a lăsat-o însărcinată, cei doi ajungând să aibă nu mai puțin de 6 copii împreună!

De parcă nu ar fi fost suficient, bărbatul din Marea Britanie, despre care s-a aflat ulterior că făcea parte dintr-un grup satanist și-a violat și nepoata, în mod repetat. Mai mult, acesta i-ar fi propus unui alt membru al grupului din care făcea parte să întrețină relații sexuale cu nepoata lui, în timp ce el privea totul, mai notează presa internațională. 

În urma faptelor sale, bărbatul a fost condamnat la 40 de ani de închisoare. Cu toate acestea, șocant este faptul că nu a recunoscut niciuna din cele 36 de acuzații de viol și agresiune sexuală care i s-au adus, dar în urma procesului, magistrații au decis condamnarea definitivă a acestuia, pentru toate cele 36 de acuzații. 

Chinul fiicei a început la numai 14 ani

Tatăl-monstru a început să-și abuzeze propria fiică de când aceasta avea numai 14 ani, iar în scurt timp, copila a rămas însărcinată pentru prima dată. Nu s-a oprit aici și a lăsat-o însărcinată de 9 ori, iar din cele 9 sarcini au rezultat 6 copii, cu toții recunoscuți prin teste ADN. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro