Basistul trupei Duran Duran, depistat pozitiv cu noul coronavirus

Basistul trupei Duran Duran, depistat pozitiv cu noul coronavirus © instagram

John Toylor, basistul trupei Duran Duran, a anunțat în urmă cu puțin timă că a fost depistat cu noul coronavirus! 

John Toylor, celebrul basist al trupei Duran Duran se află în aceste momente în izolare, după ce în urmă cu trei săptămâni a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

În vârstă de 59 de ani, cântărețul a mărturisit că în prima săptămână a avut simptome asemănătoare unei gripe, însă ulterior a început să se simtă mai bine. 

Acesta și-a exprimat compasiunea față de toți cei care au murit în urma virusului provenit din China și a mai afirmat că lupta cu aceasta poate fi câștigată.

„Vreau să ştiţi că (virusul - n.r.) nu este întotdeauna un ucigaş şi că putem să învingem şi vom învinge acest lucru”, a spus el. 

Mai multe vedete celebre au fost victime ale virsului ucigaș, fiind infectate cu COVID-19. Printre acestea se numără: Pink, basistul trupei Bon Jovi, David Bryan, Tom Hanks sau Rita Wilson.

Pink a anunţat că donează 500.000 de dolari către Temple University Hospital Emergency Fund din Philadephia, stat care a raportat peste 8.570 de cazuri de infectare şi mai mult de 100 de decese, anunță Centers for Disease Control.

Din păcate, au fost și personalități care au pierit în urma infectării:  Adam Schlesinger, Joe Diffie, Alan Merrill, Ellis Marsalis Jr sau  Wallace Roney.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro