Pink și fiul ei de 3 ani, infectați cu coronavirus. Cântăreața face acuzații grave: „Un eşec al Guvernului nostru să nu facă testarea mult mai accesibilă”

+3 click pentru
galerie

Pink și fiul ei de 3 ani, infectați cu coronavirus. Cântăreața face acuzații grave: „Un eşec al Guvernului nostru să nu facă testarea mult mai accesibilă” © Instagram

Veste șoc pentru showbiz-ul internațional! Cântăreața Pink și fiul ei în vârstă de 3 ani au fost infectați cu noul coronavirus. Totul s-a aflat chiar de la artistă, în urma unei postări pe rețelele de socializare. Pink a făcut, de asemenea, acuzații grave la adresa guvernului american. 

Pink și fiul ei de 3 ani de numără printre cele aproximativ 1.080.000 de cazuri de infectare raportate la nivel global. Cântăreața a anunțat în urmă cu puțin timp pe contul ei de Instagram că ea și fiul ei au fost diagnosticați cu Covid-19.

Cei doi au fost depistați pozitiv în urmă cu două săptămâni şi după o perioadă de izolare, noile teste au ieșit negative.

„Această boală este o chestie foarte gravă şi reală. Este o parodie absolută, un eşec al Guvernului nostru să nu facă testarea mult mai accesibilă”, a precizat Pink în mesaj.

De asemenea, în acest context, Pink a anunţat că donează 500.000 de dolari către Temple University Hospital Emergency Fund din Philadephia, stat care a raportat peste 8.570 de cazuri de infectare şi mai mult de 100 de decese, anunță Centers for Disease Control.

Mai mult, Pink oferă și o sumă de 500.000 de dolari fondului de urgenţă iniţiat de primarul oraşului Los Angeles.

„Mulţumesc tuturor profesioniştilor din Sănătate şi tuturor din lume care muncesc atât de mult pentru a-i proteja pe cei dragi nouă. Sunteţi eroii noştri! Aceste următoare două săptămâni sunt cruciale: staţi acasă!”, a mai transmis Pink pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro