Pink, atac dur la adresa “păpuşilor Barbie”! “Este timpul ca oamenii să se îndeparteze de chirurgul plastic”

+3 click pentru
galerie

Pink, atac dur la adresa “păpuşilor Barbie”! “Este timpul ca oamenii să se îndeparteze de chirurgul plastic” © Instagram

Pink are 40 de ani şi este una dintre cele mai realiste artiste de rang internaţional! Recent, cântăreața şi-a dat cu părerea la operaţiile estetice, dar şi la exagerările la care ajung unele vedete!

Pink a cunoscut succesul încă de mică, dar a ştiut mereu să rămână constantă. Cu toate că are 40 de ani şi semnele vârstei îşi fac apariţia, vedeta nu a suferit nicio intervenţie esetică, detestându-le întru-totul.

Recent, pe contul de Twitter, blondina a scris o postare în care a vorbit deschis despre vârsta ei, dar şi despre aspectul fizic, scriind un mesaj pentru cei 32 de milioane de urmăritori.

Pink a început sincer, aşa cum ne-a obişnuit mereu: „Dragă eu, îmbătrâneşti!”. Artista a continuat într-un mod specific, fiind cât mai directă în ceea ce privește de aspectul său fizic. „Văd linii. Mai ales când zâmbești. Nasul tău devine din ce în ce mai mare. Arăți și te simți ciudat pe măsură ce te obișnuiești cu această nouă realitate. Dar nasul tău arată precum copiii tăi, iar fața se ridează acolo unde râzi. Și da, idioato... tu ai fumat”, a scris Pink.

"Este timpul ca oamenii să se îndepărteze de seringă "

Problema cea mai mare a blondinei este legată de exagerările pe care unele vedete le fac atunci când vine vorba de operaţii estetice, aşa că nu a stat prea mult pe gânduri şi a dat cărţile pe faţă: „Gândiți-vă că este timpul ca oamenii să se îndepărteze de seringă și de chirurgul plastic.”.

Artista a fost mereu diferită de ceilalți și asta probabil i-a adus succesul colosal de care se bucură azi. Vedeta a pus de fiecare dată accentul pe talentul și vocea ei, și mai puțin pe fizic sau pe felul în care arată. "Sunt norocoasă pentru că nu am depins niciodată cu adevărat de înfățișările mele. Am decis că talentul și individualitatea mea sunt mai importante decât fața mea", a completat blondina. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro