Bătrân de 94 de ani din Italia, batjocorit de două românce într-un azil. Este de-a dreptul uluitor ce au putut să-i facă

Bătrân de 94 de ani din Italia, batjocorit de două românce într-un azil. Este de-a dreptul uluitor ce au putut să-i facă © Foto: Pixabay

Un incident de-a dreptul halucinant a avut loc în Ravenna, Italia, acolo unde două românce, angajate ale unui cămin de bătrâni, au batjocorit un bărbat, potrivit ansa.it.

Bătrânul de 94 de ani a fost internat de către familia sa într-un cămin de odihnă, acolo unde rudele sperau să fie îngrijit cum se poate mai bine. Nici pe departe, însă, pentru că româncele în grija cărora se afla şi-au bătut joc de el.

Într-una din zile, româncele nu au vrut să-i dea acestuia de mâncare, lăsându-l flămând întreaga zi. Mai mult decât atât, un incident de-a dreptul şocant a avut loc în urmă cu o lună. Atunci, femeile l-au luat pe sus pe bătrânul de 94 de ani pentru a-l duce la baie, după ce acesta a refuzat să meargă singur. Când au ajuns în baie, după ce au văzut că bătrânul făcuse pe el, româncele au luat materiile fecale ale acestuia şi i le-au băgat în gură şi l-au murdărit pe faţă.

Cea care a văzut în utlima clipă totul a fost o altă angajată, care a alertat ulterior şefii. Româncele au fost date afare şi riscă dosar penal.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro