Povestea emoționantă a unui bătrân, bolnav de cancer. Ce i-a cerut soției, pe patul de spital

Povestea emoționantă a unui bătrân, bolnav de cancer. Ce i-a cerut soției, pe patul de spitalc © captura video

Un bătrân din Marea Britanie a avut o singură dorință arzătoare, pe patul de spital. Bărbatul a vrut să-și mai vadă o singură dată soția, înainte de a pleca din această lume.

Soția lui era internată într-un azil de bărtrâni, aflat la o distanță destul de mare față de spitalul unde era tratat acesta. Cei doi sunt împreună de șase decenii, însă drumul lor s-a oprit brusc atunci când, în urmă cu cinci ani, femeia a trebuit internată într-un azil de bătrâni, pentru a fi tratată de demență. Bărbatul, în vârstă de 84 de ani, o vizita des, însă lucrurile au luat o turnură dramatică atunci când acesta s-a îmbolăvit de cancer și a rămas imobilizat la pat, scrie Wales Online.

”Mi-au dat de înțeles că nu pot face nimic în privința cancerului. Nu l-au putut trata, pentru că starea i s-a deteriorat. Reacția lui a fost că vrea să mergem acasă”, a declarat fiul celor doi.

Bătrânul a simțit că îi vine sfârșitul, iar singura lui dorință, de pe patul de spital, a fost aceea de a-și mai ține pentru ultima oară de mână soția. ”M-am gândit la acest moment în fiecare zi. Am vrut să fac asta de luni și luni. Obișnuiam să fiu aici zilnic, de la 3 la 6 și jumătate. Nu era plăcut. Am fost împreună așa de multă vreme”, a povestit bărbatul.

Cei doi au fost ajutați de mai mulți voluntari pentru a se reuni, iar povestea este cu adevărat impresionantă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro