Tragedie pentru o familie de români în Italia, Roma! Bebeluşul cuplului a murit iar mama lipseşte de 4 zile

Tragedie pentru o familie de români în Italia, Roma! Bebeluşul cuplului a murit iar mama lipseşte de 4 zile © foto simbol Pixabay

Bebeluşul unei românce de 21 de ani a fost găsit fără suflare în capitala Italiei. Femeia a plecat în România după o ceartă cu soţul ei şi lipseşte de patru zile.

Înainte să revină în România, tânăra şi-a lăsat bebeluşul de doar o lună în grija unei vecine pe care a rugat-o să-l mai verifice atunci când poate

Bebeluşul unei românce găsit mort de o vecină, în Roma

Cea care a găsit bebeluşul fără suflare a fost chiar vecina pe care românca o rugase să-l verifice când se poate, relatează ilmessaggero.it.

Vecina, în vârstă de 63 de ani, a găsit copilul în pătuţ şi a alertat autorităţile când a observat că îi curge sânge din nas.

Poliţia din Tor San Lorenzo l-a contactat pe tatăl copilului iar bărbatul a fost şocat de veste şi a venit imediat în Italia pentru a înţelege ce s-a întâmplat. El a spus că s-a certat la telefon cu soţia sa, dar că nu ştia că aceasta a plecat în România.

Medicii legişti italieni au confirmat că bebeluşul a murit din cauze naturale dar, rămas singur, a fost găsit ghemuit într-o poziţie nefirească.

Investigațiile sunt în curs de desfășurare pentru a se stabilidacă într-adevăr bebeluşu a murit din cauze naturale sau dacă s-a întâmplat ceva în aceste zile când a fost lăsast singur. Mama este în continuare căutată.

A.S.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro