Moarte cumplită pentru un copil de numai 2 ani! Micuțul și-a dat ultima suflare în cel mai șocant mod

Moarte cumplită pentru un copil de numai 2 ani! Micuțul și-a dat ultima suflare în cel mai șocant mod © arhivă

Un copil de numai 2 ani din India și-a dat ultima suflare în cel mai șocant mod cu putință. Micuțul a murit într-un puț dezafectat, acolo unde a zăcut nu mai puțin de 3 zile. 

Moarte cumplită pentru un copil de numai 2 ani, din India! Micuțul și-a dat ultima suflare într-un puț dezafectat în care a căzut și a zăcut nu mai puțin de 3 zile, informează presa internațională. Tragedia s-a petrecut în statul Tamil Nadu și este un adevărat mister pentru autorități modul în care copilul a ajuns în puțul respectiv. 

Autoritățile s-au chinuit 3 zile să-l scoată pe micuț din puțul dezafectat

Copilul de numai 2 ani din India a zăcut 3 zile într-un puț dezafectat, timp în care autoritățile s-au luptat să-l salveze pe acesta. Mirror Online informează că este un mister cum a ajuns bebelușul acolo și a rămas blocat la 10 metri. Deși putea fi salvat de la această adâncime, momentul fatal în care copilul a alunecat mai jos, la 30 de metri, i-a adus sfârșitul. 

Din cauza terenului alunecos și a condițiilor meteo nefavorabile, cele peste 500 de persoane care s-au chinuit să salveze copilul nu au avut nicio șansă să ducă planul la bun sfârșit. La fața locului, oamenii au adus utilaje de săpat, au sosit și cadre medicale, dar în zadar, căci după zile întregi de chin, copilul a fost scos la suprafață decedat și nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea acestuia. 

Autoritățile și-au dat seama că micuțul este deja mort în momentul în care, din puțul respectiv a început să iasă un miros urât. Copilul a fost înmormântat în satul său natal, iar oamenii sunt în stare de șoc, pentru că nimeni nu-și poate explica de ce s-a ajuns la o asemenea situație. 

Mai mult, oamenii cer pedepse aspre pentru cei care lasă puțurile de acest gen descoperite, căci reprezintă un adevărat pericol. În luna iulie a acestui an, un alt copil și-a găsit sfârșitul într-un mod similar. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro