Bilanţul negru creşte pe zi ce trece! 425 de decese confirmate din cauza virului ucigaş din China

Bilanţul negru creşte pe zi ce trece! 425 de decese confirmate din cauza virului ucigaş din China © Pixabay

Coronavirus este de neoprit! Virusul ucigaş din China continuă să ia tot mai multe vieţi. În momentul de faţă, bilanţul negru a crescut până la 425 de morţi!

Este de necrezut ce se întâmplă pe întreg globul. Coronavirus continuă să facă ravagii şi să ia fără milă vieţile a tot mai mulţi oameni. Numărul deceselor a ajuns la 425, după ce autorităţile din provincia Hubei au anunţat acum câteva zile încă 64 de cazuri de deces.

Totodată, şi numărul persoanelor infectate creşte de la o zi la alta, medicii încercând să găsească un remediu pentru a reuşi să salveze întreaga omenire. În momentul de faţă, sunt aproape 20.000 de oameni infectaţi cu coronavirus, 2.345 fiind cazuri noi, confirmate în centrul Chinei, acolo de unde a pornit epidemia.

De asemenea, încă un deces a fost confirmat în statul Filipine, iar lucrurile par a nu se opri aici. Oamenii nu ştiu cum să fugă din faţa microbului şi ce măsuri să ia pentru a preveni infectarea. Guvernul chinez este disperat şi declară neîncetat că oamenii ar trebui să poarte măşti chirurgicale, combinezoane de protecţie şi ochelari de siguranţă, pentru a reuşi să facă faţa în lupta cu epidemia provocată de coronavirus.

Persoanele din China nu pot fi înmormântate

Cei care au decedat din cauza microbului ucigaş nu pot fi îngropaţi. Trupurile neînsufleţite trebuie incinerate numai în crematoriile autorizate de către oficialii chinezi. Mai mult decât atât, acestea trebuie să se găsească în apropierea locului unde persoanele respective au decedat. 

Priveghiul este interzis, iar cadavrele trebuie mai întâi dezinfectate și băgate în saci ce vor fi sigilați de către medicii legiști. O dată sigilați, aceștia nu mai pot fi deschiși. Maşini speciale vor prelua trupurile celor care au murit şi le vor transporta pe drumul prestabilit de către autorităţi. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro