Ce țară a găsit remediul pentru coronavirus? O femeie de 70 de ani a fost salvată

Ce țară a găsit remediul pentru coronavirus? O femeie de 70 de ani a fost salvată © pixabay

Uluitor ce descoperire au făcut medicii din Bangkonk, după ce au reușit să salveze o femeie infectată cu corornavirus! 

Coronavirus a dat bătăi de cap întregii omenii, iar medicii nu s-au lăsat până când nu au reușit să găsească un remediu pentru a-i salva pe cei infectați. Cadrele medicane thailandeze au declarat că au reușit să salveze un caz sever de infectare cu coronavirus, printr-o combinație de medicamente folosite pentru a trata gripa și HIV-ul.

Rezultatele în urma tratamentului se prezintă sub forma unor ameliorări ale simptomelor în 48 de ore de la aplicare, potrivit presei internaționale. Medicii de la Spitalul Rajavithi din Bangkok susțin că această abordare, în ceea ce privește virusul ucigaș, a adus zâmbetul pe buzele a mai multor pacienți infectați, îmbunătățindu-le starea de sănătate. 

O femeie de 70 de ani din Wuhan, care se afla de 10 zile în carantină, din cauza microbului mortal, a început să dea semne tot mai bune, fiind optimistă în ceea ce privește șansele de supraviețuire.

Doctorul Kriangsk Atipornwanich susține că remediul nu este unul definitiv, însă starea pacienților se îmbunătățește pe zi ce trece.

“Acesta nu este leacul, însă starea pacientului este mult îmbunătăţită. De la testarea pozitivă (cu coronavirus) în urmă cu 10 zile, după aplicarea acestei combinaţii de medicamente rezultatul testului a devenit negativ în 48 de ore”, declară specialistul pneumolog de la Spitalul Rajavithi.

În Thailanda au fost identificate 19 cazuri de coronavirus, opt pacienți fiind recuperați, iar 11 sub supravegherea medicilor. Directoul general al Departamentului de Servicii Mediciale a precizat că luni va alea loc o ședință pentru a se vorbi despre tratamentul care a reușit să-i salveze viața femeii de 70 de ani. Medicii încă nu știu dacă vor aplica acest “leac“ pe toți pacienții. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro