Carnagiu la grădina zoologică! Zeci de animale au murit, din cauza artificiilor de Revelion

Carnagiu la grădina zoologică! Zeci de animale au murit, din cauza artificiilor de Revelion © Pixabay

Tragedie în prima zi din an, la o grădină zoologică din vestul Germaniei. Mai mult animale au murit, după ce un incendiu puternic a izbucnit. Conform autorităților locale, de vină au fost artificiile folosite în timpul demonstrației pirotehnice de Revelion. Poliția investighează acum locația pentru a determina exact ce s-a întâmplat.

Incidentul a avut loc în noaptea dintre ani, la Krefeld Zoo, din apropierea graniței cu Olanda, conform Metro. Potrivit autorităților, întreaga locație unde erau ținute primatele a izbucnit în flăcări, iar toate animalele care se aflau înăuntru au murit.

Incendiu puternic la Zoo

Printre animalele care au pierit în incendiu se numără cimpanzei, urangutani, două gorile, dar și lilieci și câteva păsări.

O postare realizată de grădina zoologică, pe pagina lor de Facebook, anunță însă că Grădina Gorilelor care se afla în apropierea catastrofei a fost cruțată de flăcările mistuitoare și că celebra gorilă Kidogo și familia lui sunt în siguranță.

Oficialii grădinei au scris: „O tragedie incredibilă ne-a lovit la scurt timp după miezul nopții. Clădirea primatelor a ars până la temelii.”

Conform martorilor, de vină ar fi fost artificiile de Revelion, însă acest lucru nu a fost confirmat nici de autorități, nici de cei de la grădina zoologică.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro