Căsătorie în.. pandemie! Un cuplu din Spania și-a unit destinele pe balconul casei

Căsătorie în.. pandemie! Un cuplu din Spania și-a unit destinele pe balconul casei © larioja.com

În lipsă de alternative, doi tineri din Spania au ales să-și unească destinele pe balconul casei!

Dragostea dintre Jose Lopez și Deborah Gurreasi a rezistat în fața pandemiei. Cu toate că planurile legate de nunte le-au fost date peste cap, cei doi nu s-au lăsat și și-au unit destinele pe balconul casei. Tinerii provin din La Rioja, Spania, și aveau nunta progamată pe data de patru aprilie. Și-au sunat prietenii și au anulat tot, date fiind regulile emise de către autorități. 

Și cum prietenul la nevoie se cunoaște, amicii celor doi nu s-au lăsat așa ușor. Drept urmare, s-au hotărât să îi ajute, fără ca ei să știe, și le-au organizat o nuntă surpriză. Au luat legătura cu tot cartierul, cu toți vecinii și au progamat ceremonia. Totodată, în fața casei au lăsat o cutie cu un buchet de mireasă, un tutu, o pălărie și un papion.

Vecinii au fost cei mai încântanți de mărețul plan, așa că, au ieșit la balcoane cu baloane și bannere printate cu fețele celor doi miri. Și dacă credeați că asta este tot, vă înșelați amarnic. La ceremonie a fost prezent și primarul orașului, care a adus un echipament audio, fiind martor la căsătoria celor doi. 

Au fost emoționați până la lacrimi și au spus ”Da” din tot sufletul. Imediat după ce se termină criza provocată de noul coronavirus, Jose Lopez și Deborah Gurreasi se vor cununa oficial și la biserică. 

 743 de noi decese înregistrate în ultimele 24 de ore, în Spania

În contextul epidemiei cu coronavirus, Spania a înregistrat în ultimele 24 de ore 743 de noi decese. Spania este a doua cea mai afectată țară de virusul ucigaș din lume, având peste 150.000 de cazuri confirmate și peste 15.000 de morți.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro