Câte secunde i-au trebuit președintelui Emmanuel Macron să bea o bere. A făcut-o atât de repede că deja a fost acuzat de “masculinitate toxică”
Publicat pe 21.06.2023 la 13:58 Actualizat pe 21.06.2023 la 13:58
Președintele Franței, Emmanuel Macron, a ajuns în atenția tututor! Șeful de stat în vârstă de 45 de ani este acuzat de iresponsabilitate și „masculinitate toxică”, asta după ce a băut o bere în 17 secunde în vestiarul unei echipe de rugby.
- Câte secunde i-au trebuit președintelui Emmanuel Macron să bea o bere
- Șeful de stat a fost acuzat de “masculinitate toxică”
Emmanuel Macron este acuzat de iresponsabilitate și „masculinitate toxică”, asta după ce a băut o bere în 17 secunde în vestiarul unei echipe de rugby.
Câte secunde i-au trebuit președintelui Emmanuel Macron să bea o bere
La scurt timp după ce echipa de rugby Toulouse a învins echipa La Rochelle, într-un meci disputat pe Stade de France din Paris, weekend-ul trecut, președintele Franței a mers direct în vestiarul câștigătorilor, asta pentru a celebra cot la cot cu sportivii.
La îndemnul acestora, care l-au îndemnat să bea cu ei o bere în cinstea victoriei, Emmanuel Macron a golit sticla într-un timp record. După ce a consumat băutura, șeful de stat a trântit sticla goală pe tejghea.
Șeful de stat a fost acuzat de “masculinitate toxică”
Ei bine, la scurt timp după gestul făcut, șeful de stat a fost filmat și întâmpinat de criticile politicii din opoziție.
„Masculinitatea toxică în conducerea politică într-o singură imagine”, a scris pe Twitter deputata Sandrine Rousseau, din partidul Verzilor.
Mai mult decât atât, postarea de pe rețelele sociale a stârnit și un răspuns din partea unui deputat din partidul lui Macron, Jean-Rene Cazeneuve.
„Un președinte care împărtășește bucuria a 23 de jucători și ia parte la tradițiile lor. Asta este tot”, a spus Jean-Rene Cazeneuve, deputat din partidul lui Macron.
„Președintele are o responsabilitate ca model de urmat în ceea ce privește stabilirea unui exemplu sănătos de comportament. În acest caz, el asociază sportul, petrecerile și consumul de alcool într-un context de presiune virilă în care toată lumea bea puțin prea mult.”, a spus și Bernard Basset de la organizația caritabilă Association Addictions France.
CITEȘTE ȘI: Emmanuel Macron, vizită în România. Președintele francez a ajuns la noi în țară după ce a fost în China