Ce a pățit o femeie care nu a pus gura pe apă timp de un an. Oamenii sunt șocați

Ce a pățit o femeie care nu a pus gura pe apă timp de un an. Oamenii sunt șocați © Instagram

O femeie a șocat opinia publică, atunci când a dezvăluit că nu a mai băut apă timp de un an. Nutriționist de profesie, susține că postul ei uscat a reușit să îi îmbunătățească sănătatea și starea de spirit, reușind, se pare, să scape chiar de niște serioase probleme de sănătate.

Sophie Partik, în vârstă de 35 de ani, a fost chinuită multă vreme de dureri de încheieturi, ochi umflați, alergii la mâncare, piele iritabilă și probleme de digestie. Susține, însă, că toate aceste condiții au dispărut ca prin minune, atunci când a pornit pe drumul unui așa zis post uscat.

Ce implică postul

Potrivit Oddity Central, Sophie nu pune gura pe lichide timp de 13-14 ore pe zi, iar atunci când o face, are grijă să fie doar „lichide vii”, precum sucurile de la fructe sau legume. Odată, nu a pus gura pe niciun lichid timp de 52 de ore, recordul ei până în prezent.

Sophie nu a mai băut apă timp de mai bine de un an și susține că nevoia de hidratare este „doar în capul nostru”.

„La început este greu, dar este o adevărată eliberare. Este cea mai bună psihoterapie. În loc de a mânca și de a bea, am mult mai mult timp la dispoziție să mă concentrez pe alte lucruri”, a spus nutriționista, care în prezent locuiește în Bali.

Sunt mulți cei care se îndoiesc de metoda aleasă de Sophie. Și ea știe că postul ei este unul controversat și îi sfătuiește pe cei interesați să își pregătească organismele cu multe fructe și sucuri înainte de a-l încerca.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro