Adela Popescu, probleme de sănătate? Ce se întâmplă cu proaspăta mămică: „La început nu mi-am dat seama”

+3 click pentru
galerie

Adela Popescu, probleme de sănătate? Ce se întâmplă cu proaspăta mămică: „La început nu mi-am dat seama” © Instagram

Adela Popescu s-a confruntat, în această primăvară, cu „celebrele” alergii pe care foarte multe persoane le experimentează, fie că vor sau nu. Vedeta a povestit pe blogul său personal totul despre acest episod neplăcut din viața ei.

Toată lumea știe că Adela Popescu este o vedetă extrem de deschisă, mereu sinceră și asumată, care nu se teme să spună lucrurilor pe nume. Tocmai de aceea, Adela Popescu a postat un nou material pe blogul ei personal în care a vorbit despre episodul alergiilor de primăvară, prin care a trecut în luna mai a acestui an. 

„Dar să vă explic și vouă: știu că luna mai e luna florilor și luna preferată a multora dintre noi, dar cred că pierdem ceva din vedere: e și luna alergiilor. Vă spun, iubesc primăvara și florile de nu mai pot, dar uneori îmi vine să îmi iau câmpii (cu flori :))) sau să merg pe stradă cu o pungă în cap (Doamne-ferește!). Nu mai zic de ăștia mici.  

Am totuși noroc că nu am un caz de alergie severă. Știu oameni care primăvara se baricadează efectiv în case, sau strănută frenetic pe stradă, nu se bucură niciodată de ieșitul la terasă, plâng în continuu. Vă spuneam, eu nu sunt un caz sever, în schimb, sunt zile în care mă mănâncă pielea sau îmi este foarte, foarte uscată.  

La început nu mi-am dat seama exact despre ce este vorba. Mă gândeam că am tenul uscat, deshidratat. Așa că am încercat toate tipurile de creme, de la cele mai populare la cele mai puțin cunoscute, de la cele scumpe la cele ieftine. Rezultatele nu au fost însă, tot timpul, cele mai bune.  
Însă din tot acest „test”, am învățat ceva: să caut mereu creme hidratante sigure, fără parfum, fără alcool, fără parabeni”
a scris pe blogul ei, Adela Popescu. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro