Adela Popescu, eforturi mari pentru a scăpa de kilogramele acumulate în cea de-a doua sarcină: „Mi-a promis că mă face boboc”

+3 click pentru
galerie

Adela Popescu, eforturi mari pentru a scăpa de kilogramele acumulate în cea de-a doua sarcină: „Mi-a promis că mă face boboc” © Instagram

Adela Popescu a rămas cu câteva kilograme în plus după cea de-a doua sarcină și face eforturi mari, pentru a reveni la o siluetă de vis. Artista a postat pe contul ei de Instagram câteva fotografii pentru a le arăta fanilor săi ce sport practică, dar și când va fi „trasă prin inel”. 

Adela Popescu nu a fost ocolită de kilogramele în plus, în cea de-a doua sarcină. Vedeta s-a pus, însă, serios pe treabă pentru a le demonstra tuturor că este foarte ambițioasă și că de-abia așteaptă să ajungă la o siluetă de vis. Mai exact, Adela Popescu s-a apucat de pilates, dar cum orice lucru este greu la început, proaspăta mămică nu are nicio reținere să facă haz de necaz de situația amuzantă în care se află.

„N-am nicio treabă, pot să stau în poziția asta chiar și 15 secunde 😅 Mi-a promis că mă face boboc în maxim două luni. Eu știu ce să zic?! 🤷‍♀️” a scris Adela Popescu pe Instagram, acolo unde a postat o fotografie cu ea și instructorul său personal. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro