Adela Popescu, nemulțumită de corpul ei, după cea de-a doua naștere. A avut un șoc atunci când s-a văzut în costum de baie: „Vai de capul meu”

+3 click pentru
galerie

Adela Popescu, nemulțumită de corpul ei, după cea de-a doua naștere. A avut un șoc atunci când s-a văzut în costum de baie: „Vai de capul meu” © Instagram

Adela Popescu a devenit mamă pentru a doua oară și cu toții știm că nicio graviduță nu este ocolită de kilogramele în plus, în timpul sarcinii. Așa se face că Adela Popescu, deși s-a recuperat și arată foarte bine, vedeta este, însă, nemulțumită de silueta ei.

Adela Popescu a fost de curând într-o superbă vacanță în Egipt, alături de familia ei. Și, pentru că tot a putut să meargă la plajă, vedeta a îmbrăcat costumul de baie și s-a bucurat de momente de răsfăț. Cu toate acestea, Adela Popescu este nemulțumită de silueta sa și s-a apucat de sport, pentru a reveni la formele pe care le avea înainte de a rămâne însărcinată pentru a doua oară. 

Vedeta a fost cea care le-a dat vestea fanilor săi, într-o notă de autoironie, pe Instagram. 

„Știți momentul acela când vă vedeți corpul în costum de baie, la mare, la soare, când e lumina aia groaznică și spuneți: nu, așa nu se mai poate, trebuie să mă apuc de sport? În acel moment am ajuns eu, vai de capul meu” a spus Adela Popescu, cu zâmbetul pe buze. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro