Adela Popescu, îngrijorată din cauza stării de sănătate a lui Mihai Constantinescu. "Are o inimă uriaşă"

+3 click pentru
galerie

Adela Popescu, îngrijorată din cauza stării de sănătate a lui Mihai Constantinescu. "Are o inimă uriaşă" © Foto: Captură

Familia, fanii, colegii şi toţi cei care îl iubesc pe Mihai Constantinescu sunt alături de el în aceste momente grele. Soţia lui, Simona, chiar i-a rugat pe toţi cei care îl iubesc să se roage pentru el.

Una dintre vedetele apropiate de Mihai Constantinescu este şi Adela Popescu. Chiar dacă se află departe de ţară, în vacanţă, în Egipt, Adela Popescu nu poate să nu se gândească la bunul ei prieten, pentru care a avut şi cuvinte de încurajare. De asemenea, Adela Popescu a avut aceeaşi rugăminte ca şi soţia artistului, şi anume, ca oamenii să se roage pentru Mihai Constantinescu.

"Era optimist, l-am intrebat dacă are nevoie de ceva. Era foarte optimist şi încrezător. Mi-a spus atunci că trebuie să ne rugăm pentru el. Numai la asta ne gândim. A avut şi are o inimă uriaşă Mihai. Trebuie să fim alături de el", a spus Adela Popescu la o emisiune tv, amintindu-şi de ultima discuţie avută cu artistul, în urmă cu ceva timp.

Adela Popescu şi Mihai Constantinescu au o relaţie frumoasă de prietenie pentru că artistul este cel care a descoperit talentul muzical al Adelei Popescu.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro