Ce s-a întâmplat în ultimele secunde din viaţa lui Kobe Bryant. Discuţia dintre pilot şi turnul de control este halucinantă

Ce s-a întâmplat în ultimele secunde din viaţa lui Kobe Bryant. Discuţia dintre pilot şi turnul de control este halucinantă © Twitter

Ies la iveală noi detalii în cazul accidentului de elicopter în care şi-au pierdut viaţa nouă persoane, printre care se află şi legendarul baschetbalist de la LA Lakers, Kobe Bryant şi fiica sa de 13 ani. 

În spaţiul public a apărut discuţia pe care pilotul aparatului de zbor a avut-o cu turnul de control, chiar înainte de prăbuşire. Concluzia la care s-a ajuns este că elicopterul s-a prăbuşit după ce a pierdut foarte mult din altitudine. 

Iniţial, pilotul elicopterului în care se afla şi Kobe Bryant a spus că are condiţii bune de vizibilitate. Cu câteva secunde înainte de prăbuşire însă, operatorul de la radar nu a mai primit niciun mesaj din partea elicopterului. În ultimele clipe din viaţa celor nouă persoane, aparatul de zbor urma o rută inexplicabilă. 

Pilot: Aici 2EX, anunțăm când suntem în condiții de vizibilitate, apoi menținem cursul pe 118, în acest moment suntem la 1400 de metri.

Pilot: (către turnul de control): putem începe - mergem înainte și începem procedura de întoarcere către sud-vest pentru 101?

Turnul de control: Elicopter 72EX, aprobat. Treceți în condiții de vizibilitate VFR (n.r. zbor de vedere)?

Pilot: Condiții de vizibilitate, zburăm la vedere la 1500 altitudine, aici 2EX.

Radar Socal: Elicopter 72EX, da, urmați un cod 1200. Așadar, solicitați monitorizarea zborului?

...

Radar Socal: Elicopter 72EX, comunicați ce intenții aveți.

....

Radar Socal: Elicopter 72EX, zburați prea jos pentru a vă putea urmări în acest moment.

....

Radar Socal: Elicopter 72EX, aici Socal...

Cine sunt cele nouă persoane care au murit 

În afara lui Kobe Bryant şi a fiicei sale, printre victimele accidentului de elicopter se mai numără o colegă din echipa de baschet a Giannei, antrenorul de baseball de la Orange Coast College, John Altobelli, soţia sa şi fiica lor. 

De asemenea, şi Christina Mauser, antrenor asistent la o echipă de baschet. În accidentul de elicopter au mai murit Sarah Chester şi fiica ei, Payton. Pilotul mort în tragedie era Ara Zobayan. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro