Cum a fost prevestită moartea lui Kobe Bryant! Ce mesaje bizare circulau pe internet în 2012

Cum a fost prevestită moartea lui Kobe Bryant! Ce mesaje bizare circulau pe internet în 2012 © Twitter

După aflarea veştii morţii legendarului baschetbalist de la LA Lakers, în mediul online au început să circule fel de fel de mesaje, dar şi un clip video. Toate, vechi. Acestea parcă prevesteau ce avea să se întâmple cu Kobe Bryant!

Kobe Bryant şi-a pierdut viaţa în urma unui tragic accident de elicopter. Aparatul de zbor în care se afla fostul sportiv s-a prăbuşit în Calabasas, California. Iniţial, au apărut informaţii conform cărora alături de Kobe Bryant, în elicopter, se mai aflau patru persoane. 

Poliţia din Los Angeles a dezvăluit ulterior că, de fapt, a fost vorba de 9 victime. Presa internaţională a aflat numele a şase dintre acestea: Kobe Bryant, Gianna Maria Onore, John Altobelli, Keri Altobelli, Alyssa Altobelli și Christina Mauser. 

Gianna Maria Onore, a doua persoană menţionat anterior, este chiar fiica de 13 ani a lui Kobe Braynt. Copila a sfârşit lângă tatăl ei, în urma accidentului de elicopter.

Kobe Bryant era căsătorit cu modelul Vanessa Bryant. În urma baschetbalistului au mai rămas alte trei fiice: Natalia Diamante Bryant, Bianka Bella Bryant și Capri Kobe Bryant, născută în 2019.

Cum a fost prevestită moartea lui Kobe Bryant

La câteva ore de la accident, mai multe mesaje bizare şi un clip video au făcut înconjurul lumii. În animaţia ce apare creată în anul 2017, fostul sportiv era victima unui accident de elicopter. În timp ce unii internauţi au catalogat acest clip drept un "fake", alţii cred că e vorba de un soi de teorie a conspiraţiei.

De asemenea, în noiembrie 2012, un fan al baschetbalistului a scris pe Twitter că "Kobe își va găsi sfârșitul într-un elicopter prăbușit".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro