Ce se întâmplă cu zborurile dintre Europa și SUA, în contextul pandemiei de coronavirus

Ce se întâmplă cu zborurile dintre Europa și SUA, în contextul pandemiei de coronavirus © arhiva

Președintele american Donald J. Trump a solicitat suspendarea zborurilor comerciale dintre Europa și Statele Unite ale Americii pentru o perioada de 30 de zile, în cadrul unei conferințe de presă. La scurt timp, autoritățile americane au venit cu o decizie în acest sens.

Zborurile către Statele Unite ale Americii nu vor fi suspendate, așa cum a solicitat Donald Trump în cadrul conferinței de presă. Însă, autoritățile americane vor limita accesul cetățenilor străini în SUA, în cazul în care aceștia au vizitat statele din zona Schengen în ultimele două săptămâni, potrivit boardingpass.ro.

De cealaltă parte, se așteaptă că majoritatea companiilor aeriene să anuleze multe dintre zborurile dinspre Europa spre Statele Unite ale Americii. 

Solicitarea președintelui american Donald Trump a venit că o măsură de prevenție în ceea ce privește răspândirea coronavirusului în SUA

OMS a declarat, oficial, pandemie

Donald Trump a susținut conferință de presă la câteva ore după ce oficialii Organizației Mondiale a Sănătății au anunțat că a fost declarată, oficial, pandemie.

„Acesta este cel mai agresiv și cel mai cuprinzător efort de confruntare cu un virus străin din istoria modernă... Sunt încrezător că, luând în considerare și continuând să luăm aceste măsuri dure, vom reduce semnificativ amenințarea pentru cetățenii noștri și vom învinge în cele din urmă și în cel mai scurt timp acest virus”, declara Donald Trump.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro