Cea mai neagră zi în Italia. 196 de morți, peste 2.300 de cazuri noi de coronavirus, în numai 24 de ore

Cea mai neagră zi în Italia. 196 de morți, peste 2.300 de cazuri noi de coronavirus, în numai 24 de ore © Hepta

Bilanțul morților din Italia, din cauza coronavirusului, a ajuns la 827, după ce aproape 200 de persoane au decedat, în numai 24 de ore. Tot în același interval au fost depistate încă 2.300 de cazuri noi de COVID-19, aducând numărul total la 12.462 de pacienți infectați.

În numai 24 de ore, 196 de oameni au murit din cauza coronavirusului, în timp ce alți aproximativ 2.300 au fost diagnosticați cu COVID-19, potrivit Digi24.

„Am transmis aseară că datele din regiunea Lombardia erau parţiale, iar astăzi avem cifrele actualizate. Numărul ar putea părea ridicat, dar în realitate tendinţa de creştere este din ultimele zile”, a precizat Angelo Borrelli, șeful Serviciului italian de protecție civilă.

La nivel mondial, aproximativ 118.000 de oameni au fost infectați cu noul coronavirus, dintre care în jur de 4.200 au și murit.

Controale la sânge la vămile din România

Pentru că initial mulți români au ales să intre în România prin partea de vest a țării, autoritățile au înăsprit verificările. Toți cei care se întorc din Italia, intrând direct în perioada de carantină.

După aceste măsuri, cei care doreau să ajungă acasă și-au schimbat traseul și au decis să intre în țară prin punctul de trecere de la Giurgiu. Doar că și aici autoritățile au impus aceleași măsuri. Ca și în vest și prin punctul de trecere din sudul țării, în ultimele zile au intrat foare mulți români din Italia.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro