Cel mai critic moment din China! Coronavirus a luat 1.669 de vieţi! Peste 69.000 de persoane infectate

Cel mai critic moment din China! Coronavirus a luat 1.669 de vieţi! Peste 69.000 de persoane infectate © pixabay

Coronavirus este de neoprit! Bilanţul negru creşte considerabil de la o zi la alta, în momentul de faţă fiind confirmate 1.669 de decese. Numărul persoanelor infectate a ajuns la 69.000!

Virusul mortal care a luat prin învăluire întreg globul pământesc pare să nu se mai oprească. Astăzi, bilanţul negru al deceselor înregistrează 1.669 de persoane, ultimul caz fiind cel al unui bărbat, turist chinez, în vârstă de 80 de ani. Victima a murit la spitalul din Paris, în care fusese internat în urmă cu două săptămâni.

Autorităţile au confirmat faptul că acesta este cel de-al patrulea deces, din cauza virusul ucigaş, în afara Chinei Continentale.

Şeful echipei de experţi din Comisia Naţională de Sănătate este îngrozit de ceea ce se întâmplă în momentul de faţă în lume, declarând că încearcă încontinuu să găsească soluţii, pentru a reuşi să-i salveze pe cei infectaţi cu corornavirus. 

“Situația epidemică din Hubei și din întreaga țară este în cel mai critic moment. Nu ne putem permite nicio clipă de relaxare, menținerea sub control a epidemiei trebuie să fie în continuare prioritatea zero”, susţine Liang Wannian.

Numărul de persoane infectate a ajuns la 69.000, cadrele medicale fiind speriate de mai multe decese în masă. Problema cu care se confruntă unităţile sanitare o reprezintă locurile, care au devenit insuficiente pentru cei infectaţi.

Vice-primarul chinez a cerut tuturor spitalelor să-i interneze pe toţi cei care prezintă simptome ale virusului ucigaş. A insistat pe faptul că, un pat în spital nu trebuie condiționat de rezultatul pozitiv la testul pentru coronavirus. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro