Noi detalii despre starea de sănătate a românului infectat cu coronavirus. Cum se simte bărbatul în aceste momente

Noi detalii despre starea de sănătate a românului infectat cu coronavirus. Cum se simte bărbatul în aceste momente © arhiva

Starea de sănătate a românului infectat cu coronavirus este bună, iar aceasta urmează să fie supus unor teste medicale suplimentare, informează Ministerul român de Externe. 

Vestea că a un român este infectat cu virusul uciagaș nu a picat deloc bine pentru țara noastră. Bărbatul se afla la bordul unui vad de croazieră, iar acum nava se află în carantină într-un port din Japonia după ce în afară de bărbat au mai fost depistate cu coronavirus și alte persoane care erau la bord.

Românul este din județul Argeș, însă nu a mai venit acasă de șase ani. Acesta lucra la bucătăria vasului de croazieză, iar soția făcea și ea parte din personalul de bord. 

Acum starea bărbatului este bună, iar în prezentat aceasta este supus unor teste medicale suplimentare, informează într-un comunicat Ministerul român de Externe. 

Familia acestuia a solicitat să nu apară imagini cu bărbatul și că MAE să fie singură sursă de informare despre starea bărbatului.

A primit ameninţări cu moartea

Potrivit Antena3, tânărul depistat pe nava de croazieră a declarat că a primit ameninţări pe internet. Bărbatului i s-ar fi spus că, dacă iese din spital, va fi omorât.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro