China a mințit! Când a apărut pentru prima dată coronavirus

China a mințit! Când a apărut pentru prima dată coronavirus © arhivă

Coronavirus este de neoprit! Virusul ucigaș a luat prin învăluire tot globul, iar jurnaliștii din China abia acum dau cărțile pe față. Când a apărut de fapt, coronavirus? 

Virusul ucigaș din China continuă să facă ravagii pe întreg globul, iar numărul persoanelor infectate crește considerabil de la o oră la alta. Oamenii sunt panicați și se tem pentru viețile lor, neștiind ce să mai facă pentru a fugi din fața virusului care nu ne mai dă pace.

Acum, o nouă știre dă lumea peste cap! Jurnaliștii de la ”South China Morning Post” au declarat că primul caz de coronavirus a apărut pe 17 noiembrie 2019 și nu în luna decembrie, așa cum s-a scris peste tot inițial. De asemenea, Guvernul chinez a ținut această informație ascunsă până în momentul de față, confirmând epidemia abia la începutul anului 2020, când deja era prea târziu. 

În urmă cu patru luni, Organizația Mondială a Sănătății declara că virusul a pornit din cauza unui animal apărut pe piețele din Wuhan. De asemenea, South China Morning Post a anunțat că primul caz a fost cel al unui bărbat de 55 de ani, din Hubei. 

În același articol se dezvăluie faptul că 266 de persoane au fost infectate în data de 17 noiembrie până pe 31 decembrie, semn că autoritățile din China au preferat să mintă, reușind să pună în pericol întreg globul. 

”Primul caz a a fost înregistrat pe 17 noiembrie. Apoi, în fiecare zi din acel moment, alte cinci cazuri! Pe 15 decembrie erau, deja, 27 de cazuri, prima zi cu două cifre la numărul pacienților. Pe 27 decembrie, medicul Zhang Jixian, de la Spitalul din Hubei, a anunțat autoritățile că se confruntă cu o epidemie de coronavirus, cu 180 de infectați, dar autoritățile i-au transmis că nu există momente de îngrijorare!”, se arată în articol. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro