Claudia, șefa asasinilor lui "El Chapo", găsită moartă în casă! Ce s-a întâmplat cu bomba sexy

+2 click pentru
galerie

Claudia, șefa asasinilor lui "El Chapo", găsită moartă în casă! Ce s-a întâmplat cu bomba sexy © Facebook

Claudia Ochoa Felix, cea denumită Kim Kardashian a Mexicului, a fost găsită fără suflare în propria casă. Bomba sexy a practicat modelling-ul ani de zile, înainte de a ajunge șefa cartelului de asasini a temutului El Chapo.

Claudia, în vârstă de 32 de ani, era cunoscută în lumea interlopilor mexicani drept șefa grupării de asasini Los Antras. Ea a ajuns să condusă gruparea după ce El Chapo a fost extrădat și condamnat pe viață în America, pentru crimă și trafic de droguri. Astfel, bomba sexy a devenit una dintre cele mai importante figuri din lumea traficanților de droguri, fiind și locotenent pentru mâna dreaptă a lui El Chapo, Zambada Garcia, scrie presa internațională.

Bruneta a dus o viață de lux, iar în fotografiile postate pe rețelele sociale afișa doar lux și opulență, printre care arme personalizate cu diamante, bolizi de lux, dar și avioane private. Claudia Ochoa Felix s-a stins din viață în urma unei supradoze de droguri, iar cauza oficială a morții este stopul cardio-respirator.

El Chapo, unul dintre cei mai temuți traficanți de droguri

Instanţa federală a decis ca liderului cartelului mexican "Sinaloa" să fie condamnat la închisoare pe viaţă, plus încă 30 de ani. Acesta a fost găsit vinovat pentru nu mai puţin de 10 capete de acuzare. Potrivit Ministerului Public, fostul lider al cartelului este responsabil de importarea sau de încercarea de a importa cel puţin 1.200 de tone de cocaină, peste 49 de tone de marijuana şi peste 200 de kilograme de heroină, precum şi de metamfetamină.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro