Concurenții de la „Big Brother Germania” au aflat abia acum despre pandemie! Mulți au izbucnit în lacrimi

Concurenții de la „Big Brother Germania” au aflat abia acum despre pandemie! Mulți au izbucnit în lacrimi © Twitter

Concurenții „Big Brother Germania” au aflat abia acum despre pandemia de COVID-19. Tinerii au intrat în casă în urmă cu aproximativ o lună, pe vremea când abia începuseră să apară primele cazuri în afara orașului Wuhan. Atunci când au aflat vestea șocantă, mulți dintre participanți au izbucnit în lacrimi.

Timp de o lună, concurenții „Big Brother Germania” s-au aflat în izolare totală, deconectați de lumea de afară. Participanții au aflat abia acum despre pandemia care a izbucnit asupra globului, în perioada în care Germania înregistrează peste 6.000 de cazuri și 13 morți, potrivit CNN.

Concurenții au început să plângă

Participanții reality show-ului au privit o filmare în care au fost informați despre pandemia cu noul coronavirus, iar mulți au început să plângă, mai ales atunci când au primit și mesaje video de la cei dragi.

O concurentă, care îngrijește bătrâni, a început să plângă atunci când a aflat, fiind îngrijorată pentru mama ei, diagnosticată cu o boală la plămâni. Toți participanții au putut apoi să îi adreseze întrebări doctorului emisiunii, care a stat, tot timpul, în spatele unui perete de sticlă.

Rudele concurenților au păstrat o atitudine pozitivă în mesajele video, glumind că participanții sunt cel mai probabil în cel mai sigur loc din Germania. Unii membri ai familiilor au întrebat chiar dacă pot aduce hârtie igienică, la ieșirea din casă.

Un caz asemănător a fost actorul Jared Leto, care a stat izolat în deșert timp de aproape două săptămâni, fără conexiune la vreo formă de tehnologie. Mare i-a fost șocul atunci când a revenit la rutina normală și a descoperit că, între timp, a izbucnit o pandemie.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro