Copil de nouă ani, acuzat de omor în masă, după ce a ucis cinci oameni. Cum a fost posibil

Copil de nouă ani, acuzat de omor în masă, după ce a ucis cinci oameni. Cum a fost posibil © Pexels

Un copil, în vârstă de doar nouă ani, a fost acuzat de omor în masă, în America. Minorul a ucis cinci oameni, după ce a provocat intenționat un incendiu.

Incidentul a avut loc într-un parc de rulote din statul american Illinois, iar copilul a fost acuzat de incendiere, dar și de crimă cu premeditare. Printre victimele ucigașului infantil se numără un copil de doi ani, unul de un an, un bărbat de 34 de ani și altă femeie de 69 de ani. Toți au murit în urma incendiului produs în parcul de rulote din orașul Goodfield. Nu este primul caz de acest gen petrecut în America. În anul 2006, un copil de șase ani a fost de asemenea acuzat de omor în masă.

Violența infantilă, din ce în ce mai des întâlnită

A fost o decizie foarte greu de luat. Este o tragedie că un copil atât de mic a fost acuzat de o crimă atât de cumplită. Dar cred că era necesar să fie punere sub acuzare. Conform legii, un copil care este mai mic de zece ani nu poate fi deținut și nu va avea un proces public, așa cum se procedează în cazul unui adult, anunță The Guardian.

Un alt caz grav s-a petrecut luna trecută în Michigan, atunci când un alt copil de nouă ani a fost împușcat mortal. Cazul nu este unul izolat. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro