Caz șocant! O copilă de numai 11 ani a născut. Tatăl copilului este chiar fratele ei!

Caz șocant! O copilă de numai 11 ani a născut. Tatăl copilului este chiar fratele ei! © arhivă

Un caz șocant a avut loc în Spania, după ce o copilă de numai 11 ani a adus pe lume un băiețel. Halucinant este faptul că tatăl copilului este chiar fratele ei mai mare, un adolescent de 14 ani. 

O copilă de 11 ani din Spania a reușit să șocheze medicii! Minora a rămas însărcinată cu propriul său frate, un adolescent de 14 ani și a adus pe lume un băiețel perfect sănătos! Medicii, însă, sunt în stare de șoc și nimeni nu-și explică cum anume au putut părinții celor doi să nu sesizeze acest lucru. 

A șocat medicii cu cazul ei

Potrivit informațiilor oferite de Daily Mail, copila a ajuns de urgență la spital, plângându-se de dureri de stomac, dar ceea ce au descoperit medicii i-au șocat cu adevărat. Părinții copilei le-au zis medicilor că ei credeau că minora are probleme cu stomacul, dar aceasta era însărcinată și venise momentul ca bebelușul ei să vină pe lume, mai notează sursa citată. Copila a născut un băiețel perfect sănătos, spre stupefierea comunității care nu-și explică modul în care s-a ajuns la o asemenea situație. 

În urma celor întâmplate, adolescentul de 14 ani, fratele fetei, nu va răspunde în fața legii, dar părinții celor doi vor fi trași la răspundere pentru tot ceea ce s-a întâmplat. 

Părinții spun că nu au sesizat nimic

Pe de altă parte, părinții copilei spun că nu știau nimic despre acest lucru, iar copila nu s-a plâns niciodată de stări de rău. În momentul în care le-a spus părinților ei că se simte rău, aceștia au dus-o de urgență la spital, unde au aflat că era în travaliu și urma, în scurt timp, să nască. 


facebook whatsapp twitter pinterest