Coronavirus în Franța. Bilanțul deceselor în ultimele 24 de ore a ajuns la 231!

Coronavirus în Franța. Bilanțul deceselor în ultimele 24 de ore a ajuns la 231! © arhiva

Miercuri seară a fost trimis un nou raport privind bilnațul în contextul cazurilor de coronavirus din Franța. Numărul persoanelor decedate a ajuns 231 în doar 24 de ore, iar în total s-a ajuns la 1331. 

În doar 24 de ore au fost înregistrate 231 de noi cazuri de deces în Franța. Numărul cazurilor este într-o continua creștere, în timp ce țara a ajuns în cea de-a doua săptămână de izolare la domiciuliu.

În acealași timp, cazurile de infectare cu noul virus continua să crească pe zi de trece, acum ajungându-se la 25.233 de persoane depistate pozitiv cu COVID-19. 

Potrivit Digi24, într-o conferință de presă, șeful Direcției Generale, Jerome Salomn a mărturisit că 2827 de oameni se aflau la terapie intensivă în această zi, cu 12 % mai mult decât în urmă cu 24 de ore. 

În Italia 683 de persoane și-au pierdut viața în ultimele 24 de ore 

Numărul deceselor din cauza coronavirus continua să crească în Italia, țara cea mai afectată din acest punct de vedere. În doar 24 de ore au fost înregistrate 683 de noi decese, astfel bilanțul ajungând la 7500 de morți de la începutul pandemiei și până în acest moment. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro