O infirmieră din Italia, depistată cu coronavirus, s-a sinucis de teamă să nu îi infecteze pe alții. Daniela avea 34 de ani

O infirmieră din Italia, depistată cu coronavirus, s-a sinucis de teamă să nu îi infecteze pe alții. Daniela avea 34 de ani © Facebook

Pandemia de coronavirus curmă vieți în continuare, însă nu doar ale celor care pierd bătălia cu maladia. În Italia, o infirmieră depistată pozitiv cu COVID-19 s-a sinucis, pentru că îi era teamă să nu îi infecteze și pe ceilalți.

Daniela Trezzi, o asistentă medicală care îngrijea pacienții din Spitalul San Gerado din Monza, Lombardia, și-a curmat propria viață, după ce a petrecut câteva săptămâni în izolare, acasă, scrie TMZ. Femeia, în vârstă de 34 de ani, ar fi fost în carantină după ce a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus.

Daniela s-a sinucis, ca să nu îi îmbolnăvească pe ații

Potrivit primelor informații, Daniela a fost diagnosticată cu COVID-19 la începutul lunii martie. Anumite surse susțin că a continuat să lucreze la secția de Primiri Urgență până când Italia a intrat în carantină totală. 

Femeia a fost apoi trimisă în carantină, iar apropiați au explicat că a fost foarte afectată de posibilitatea infectării altor persoane din spital, înainte de a afla că are coronavirus. Drept urmare, există persoane care au creat o conexiune între gestul cutremurător al femeii și teama că i-ar fi infectat pe alții.

Federația Națională a Infirmierelor din Italia a transmis „durere și suferință” în urma morții Danielei, transmițând: „Fiecare dintre noi a ales această profesie cu toate lucrurile bune și, din păcate, și toate lucrurile rele: suntem infirmiere”.

Săptămâna trecută, o altă infirmieră, de data aceasta din Veneția, s-a sinucis din cauza stresului la care sunt supuse cadrele medicale, în această perioadă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro