Coronavirus Italia. 743 de morți în 24 de ore. Totalul este dublu celui din China

Coronavirus Italia. 700 de morți în 24 de ore. Totalul este dublu celui din China © Hepta

Un nou bilanț sumbru în Italia, țara cea mai afectată de coronavirus. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 743 de noi decese, aducând numărul total al morților provocate de COVID-19 la peste 6.000, dublu față de totalul din China.

Astfel, numărul total al morților din Italia a ajuns la 6.280, în timp ce, tot în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 5.249 de noi cazuri confirmate.

În total, 69.176 de persoane au fost depistate cu noul coronavirus. Dintre acestea, 7.432 au fost declarate vindecate.

La nivel mondial, pandemia de coronavirus a infectat aproape 400.000 de persoane, răspândirea virusului înregsitrând o accelerare care i-a îngrijorat și pe experții de la Organizația Mondială a Sănătății. Dintre aceștia, 103.334 au fost vindecați.

Italia, cea mai mare rată a mortalității

În Italia este cea mai ridicată rată de mortalitate din lume. Vorbim despre 113 decese la un milion de locuitori, statistică urmată de situația Spaniei, cu 60 de decese la un milion de locuitori. Țara iberică se apropie rapid de situația alarmantă a Italiei, motiv pentru care experții cred că răspândirea este și mai critică în Spania.

Nu numai la numărul de morți este Italia cap de afiș, ci și la numărul de îmbolnăviri. Rata de infectări este de 1.144 de cazuri la un milion de locuitori.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro