Coronavirus. O asistentă și-a pus capăt zilelor în spital, după ce opt oameni au murit în urma unei erori

Coronavirus. O asistentă și-a pus capăt zilelor în spital, după ce opt oameni au murit în urma unei erori © Foto simbol Pixabay

O asistentă în vârsta de 20 de ani și-a pus capăt zilelor, luând un pumn de pastile, la King's College Hospital, o unitate spitalicească din sudul Londrei, unde opt pacienți au murit din cauza unei erori, în contextul pandemiei de coronavirus. 

Sinucidere într-un spital din Londra

O asistentă medicală de 20 de ani, angajată la un spital din Londra, care a tratat pacienți cu coronavirus, și-a spus capăt zilelor la locul de muncă.

Femeia a lucrat în unitatea de terapie intensivă de la King’s College Hospital și a fost găsită fără suflare în spital. Potrivit Mirror, ar fi luat o supradoză.

Un purtător de cuvânt al spitalului a declarat pentru aceeași sursă că „în ciuda eforturilor echipei medicale, a fost constatat decesul. Oferim sprijin familiei în acest moment dificil și am solicitat respectarea vieții private a acesteia”.

Un purtător de cuvânt al Poliției a precizat că decesul nu este tratat ca fiind suspect.

La spitalul din sudul Londrei, unde lucra femeia de 20 de ani, au fost înregistrate opt ​​decese din cauza coronavirusului. Marea Britanie a înregistrat cea mai mare creștere zilnică a deceselor cauzate de coronavirus marți, cu alte 87 de cazuri fatale.

Numărul total de decese din Marea Britanie a crescut de la 335 la 422.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro