Doliu în lumea X Factor! S-a sinucis Cătălin Caragea. Fostul concurent a fost găsit fără suflare în casă

+4 click pentru
galerie

Doliu în lumea X Factor! S-a sinucis Cătălin Caragea. Fostul concurent a fost găsit fără suflare în casă © Instagram

Doliu în lumea X Factor! Unul dintre cei mai cunoscuți concurenți, solist al trupei 7 Klase, Cătălin Caragea, și-a pus capăt zilelor! Băiatul a fost găsit fără suflare, în propria locuință!

”Cătălin, băiat frumos și talentat… de ce el…?”

Durere fără margini în lumea X Factor. Fostul concurent Cătălin Caragea a fost găsit fără suflare în locuința sa din Capitală. Autoritățile s-au sesizat imediat și au ajuns la fața locului, după ce o rudă a băiatul a apelat 112, din cauza că acesta nu răspundea la telefon. 

Potrivit oamenilor legii, Cătălin Caragea s-a ștrangulat cu o curea. De asemenea, în urma examinării de către medicii legiști, nu au fost găsite urme de violență pe corp, ipoteza sinuciderii fiind singura în momentul de față. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, demarând procedurile specifice, pentru a stabili cu exactitate motivul pentru care tânărul a recurs la acest gest. 

Nu a lăsat niciun bilet de adio 

În urma percheziționării locuinței, autoritățile nu au găsit niciun bilet de adio prin care fostul concurent X Factor să-și fi explicat decizia de a-și cruța viața. În ultima perioadă, Cătălin nu mai era activ pe rețelele de socializare, ultima sa postare fiind pe data de 8 martie, atunci când a felicitat toate doamnele și domnișoarele.

 Iurie Bădicu, producătorul trupei, a confirmat vestea cumplită, scriind un mesaj cutremurător pe contul de Facebook, exprimându-și în acest fel durerea. 

„Doamne Sfinte, Iartă-ne. Te rog, iartă-ne. #Cătălin, băiat frumos și talentat… de ce el…?
Rațional și ambițios și, dintre noi toți, doar el își făcea semnul crucii în public, noi parcă nuștiu cum evitam, s-o facem, sfiindu-ne. Cred că ai fost ales și iubit. Iartă-ne, Artistule!

** De 6 zile nu pot dormi noaptea. Nu am somn. Parcă ceva mă tulbură și mă împinge să scriu. Pentru ce să scriu acum când nu mai citește nimeni, mă întrebam și nu voiam să scriu. Oricum, o patimă mă iscodea și mă iscodea și mă zbuciuma dacă vreți să duc un jurnal pe feed. Și, într-o dimineață după câteva minute dormite m-am trezit în cap cu fraza: #Bună #Dimineața, #Loteria #Vieții! Astazi e prima zi, vom extrage cifra 1. Tot ce am scris ultimile zile (6) pe facebook curgeau din mine în câteva clipe, de parcă scria cineva cu degetele mele și eu doar eram spectator la ceea ce scriam. Sincer, înțelegeam ce-am scris numai după ce citeam și eu de rând cu ceilalți.
Păi, iată, astăzi este a 7 zi de regim de urgență și eu trebuie să extrag cifra 7.
Extrag cifra 7 și plâng… pentru 7 KLASE. Pentru Cătălin Caragea”
, a scris Iurie Bădicu, managerul trupei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro