FOTO / Familia Mirelei Vaida s-a mărit. „Și dacă nu eram destui, de azi mai avem un membru”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Familia Mirelei Vaida s-a mărit. „Și dacă nu eram destui, de azi mai avem un membru” © Instagram

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din România.  De curând, frumoasa artistă le-a dat o veste mare fanilor: familia ei s-a mărit.

Mirela Vaida are o viață invidiată de mulți. Pe lângă faptul că are o carieră de succes în televiziune și lumea artistică, una pentru care a muncit foarte mult, îndrăgita prezentatoare tv are o familie minunată, de care este foarte atașată. De teama coronavirusului, artista și-a luat măsuri de precauție, astfel că a decis să stea în casă cât mai mult timp, atât pentru sănătatea ei, cât și pentru a celor dragi.

După ce a făcut public acest anunț, Mirela Vaida le-a mai dat o veste fanilor. Se pare că vedeta nu își va petrece timpul doar cu soțul și copiii săi, ci și cu noul membru al familiei. Dacă v-am făcut deja curioși, ei bine, este vorba despre un cățeluș extrem de drăgălaș.

Mirela Vaida, copiii și soțul său său au hotărât să-și numească simpaticul animal de compania Shelby. Patrupedul are doar două luni, iar familia lui adoptivă este deja topită după el. Dovada? Chiar dacă micuțul mai face și unele năzdrăvănii, acesta este la fel de iubit.

„Și dacă nu eram destui, de azi mai avem un membru în familie! Shelby, 2 luni! Deja a “mâncat” 2 ghivece de flori! Oare ce urmează?? 🙃😁💖”, a scris Mirela Vaida pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu Shelby.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro