Problemele se țin lanț de Oana Roman. Izolată în casă, a rămas fără căldură. ”Este foarte frig”

+3 click pentru
galerie

Problemele se țin lanț de Oana Roman. Izolată în casă, a rămas fără căldură. ”Este foarte frig” © arhiva

În plină pandemie de coronavirus problemele se țin scai de Oana Român. Izolată de două săptămâni în casă, vedeta a rămas și fără curent și căldură.

Pandemia de coronavirus pare să nu-i dea pace Oanei Român care era izoltată de două săptămâni în casă și care nu-și poate face activitățiile la fel ca înainte. 

Mai nou, astăzi vedeta a avut parte de o altă surpriză neplăcută, curentul a fost oprit temporar, iar aceasta a rămas astfel și fără energie electrică, dar și fără căldură, fiind deranjată la culme de această situație. 

”După ce că suntem închiși în casă, iar nu avem curent. Deci nici gaze, nici apă. Și e mare frig afară. Ce sa zic, ați găsit un moment perfect pentru a tăia curentul pentru lucrări sau nu știu eu ce”, a spus Oana Roman pe Instagram. 

Vedeta este foarte deranjată pe societatea care oferă energie electrică, iar neavând nici apă, nici curent, nici căldură, Oana Roman a fost nevoită să se îmbrace gros și să urce în mașină pentru a-și putea încărca telefonul și a putea ține legătura cu oamenii. 

Situația prin care trece acum țara îi crează Oanei Roman foarte mult probleme și pe plan financiar, deoarece aceasta nu mai are nicio activitate, iar veniturile nu vor mai exista. 

”Nu încasez nimic în această perioadă și în curând ne vom baza pe pensia lui mama, dar ne vom reveni dacă rămânem sănătoși și încrezători”, spunea Oana Roman cu doar câteva zile în urmă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro