Oana Roman a slabit de când e în carantină! Cate kilograme a dat jos și cum a reușit?

+3 click pentru
galerie

Oana Roman a slabit de când e în carantină! Cate kg a dat jos și cum a reușit? © arhiva

Multe vedete de la noi sunt în aceste momente în carantină, iar printre ele se află și Oana Roman. De mai bine de două săptămâni se află în casă și a reușit chiar să slăbească mai multe kilograme. 

Pandemia de coronavirus ține vedetele în casă și acum fiecare e liber să stea alături de familie sau să își găsească diferite activități care să nu implice contacul cu foarte multe persoane. Oana Roman e la domiciliu de două săptămâni, iar în tot acest timp a stat alături de Marius Elisei, soțul ei, dar și de fetița lor.

Căci situația nu le permite acestora să să iasă în oraș și momentul este unul destul de dificil, Oana Roman este totuși fericită pentru că a reușit în acest timp să slăbească 3 kilograme.

”Sunt foarte fericită pentru că astăzi m-am cântărit și ce credeți, de când a început izolarea mea, se fac aproape 2 saptamani, am slăbit 3 kg, într-o saptămână jumatate, asta pentru că Iza a fost și foarte bolnavă și a făcut o amigdalită foarte urâtă (...)

Penntru că a trebuit să stea mai tot timpul cu fetița ei, Oana Roman nu a mai reușit să aibă un program de odihnă și de mâncare la fel ca înainte, fapt pentru care acum are cu mai puțin de 3 kilograme.

Concluzia este că nu am dormit și aproape că nu am mâncat nimic, sau mă rog, foarte foarte puțin și am slăbit 3 kg! ”, a spus ea pe InstaStory.

Chiar dacă e fericită că a slăbit, coronavirusul o lasă pe Oana Roman fără multe milioane în buzunar, deoarece toate activitățile pe care le avea s-au suspendat.

”Nu încasez nimic în această perioadă și în curând ne vom baza pe pensia lui mama, dar ne vom reveni dacă rămânem sănătoși și încrezători”, a mai spus ea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro