Oana Roman, reacție dură la adresa măsurilor luate de autorități pentru COVID-19: „A început să devină exagerat”

+3 click pentru
galerie

Oana Roman, reacție dură la adresa măsurilor luate de autorități pentru COVID-19: „A început să devină exagerat” © Instagram

Oana Roman a demonstrat că nu se teme de virusul ucigaș din China, dovadă fiind faptul că, de curând, a plecat împreună cu familia sa în Italia. Ba mai mult, vedeta nu vede tocmai cu ochi buni măsurile luate de autorități pentru combaterea extinderii coronavirusului.

Deși coronavirusul a produs isterie în toată lumea, având în vedere numărul mare de persoane infectate și de decese, Oana Roman pare să nu fie îngrijorată în legătură cu acest virus. Chiar dacă este conștientă că ar putea fi criticată pentru opinia ei, vedeta declară că, din punctul său de vedere, este vorba doar despre o exagerare și despre multă manipulare.

 „Mie mi se pare că trăim, din păcate, o psihoză mondială. Pare asa ca un vis urât care sper să se termine cât mai curând. Din punctul meu de vedere şi stiu că iar o să îmi sară lumea în cap, tot ce se întâmplă în lumea asta a început să devină exagerat cumva. Ţine de psihoză tot ce se întâmplă. De data asta mi se pare că pe undeva s-au apăsat nişte butoare din nişte interese absolut obscure şi întreaga lume este foarte mult manipulată, din păcate. Asta e părerea mea. Va fi foarte greu. Cel puţin România este o ţară în care dacă activităţile se opresc, chiar şi cele culturale, sunt oameni care pierd bani, sunt artişti care nu vor mai câştiga la fel şi nu ştiu unde se va ajunge, sincer.” a spus Oana Roman pentru Antena Stars.

Oana Roman faptul că nu s-a autoizolat după vacanța din Italia

Oana Roman, Marius Elisei și fetița lor au petrecut clipe minunate în Italia, în ciuda isteriei provocate de coronavirus. Cei doi părinți nu au considerat că ar fi necesar să-și amâne vacanța, drept pentru care nu au stat pe gânduri și au plecat împreună la Roma. După ce s-au întors în țară, Oana a decis să nu se autoizoleze, lucru pe care l-a și motivat.

„Nu are legătură cu subiectul, dar îți răspund. Noi am fost la Roma. Nu este o zonă cu restricții de călătorie și nu se recomandă sau impune izolare la domiciliu. Cine se informează corect găsește pe net lista emisă de Institutul de Sănătate Publică, cu toate zonele pentru care se impune carantină sau izolare la domiciliu. Roma nu este inclusă în acea listă”, a răspuns Oana Roman.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro