Cum motivează Oana Roman faptul că nu s-a autoizolat, după vacanța în Italia: „Cine se informează corect”

+3 click pentru
galerie

Cum motivează Oana Roman faptul că nu s-a autoizolat, după vacanța în Italia © Instagram

În urmă cu câteva zile, Oana Roman a fost într-o minunată vacanță în Italia, alături de Marius Elisei și de fetița pe care o au împreună. Vedeta nu s-a lăsat intimidată de isteria coronavirusului și, cu multă informare și cu atenție, a decis că nu este deloc nevoie să își amâne călătoria.

Pentru vacanța ei, Oana Roman a mers la Roma, oraș care nu este inclus în zonele de risc al epidemiei din Italia.

Cum motivează Oana Roman faptul că nu s-a autoizolat

Totuși, au existat persoane care nu au înțeles exact de ce, odată cu întoarcerea ei în țară, Oana Roman nu s-a autoizolat, așa cum a făcut și o altă vedetă care venise tot din Italia.

„Nu are legătură cu subiectul, dar îți răspund. Noi am fost la Roma. Nu este o zonă cu restricții de călătorie și nu se recomandă sau impune izolare la domiciliu. Cine se informează corect găsește pe net lista emisă de Institutul de Sănătate Publică, cu toate zonele pentru care se impune carantină sau izolare la domiciliu. Roma nu este inclusă în acea listă”, a răspuns Oana Roman.

Oana Roman a încercat să-i facă pe fani să înțeleagă că panica de care se tot vorbește nu are nicio legătură cu realitatea. În plus, vedeta a susținut că nu are de ce să-i fie teamă atât timp cât respectă normele de siguranță. Astfel, fără să stea pe gânduri, Oana Roman și-a luat fetița și soțul și au petrecut câteva zile de poveste în capitala Italiei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro