Oana Roman, mesaj dur la adresa românilor alarmați de coronavirus. ''Demența e doar aici''

+3 click pentru
galerie

Oana Roman, mesaj dur la adresa românilor alarmați de coronavirus. ''Demența e doar aici'' © Facebook

Oana Roman tocmai s-a întors dintr-o vacanță superbă de la Roma, acolo unde s-a simțit excelent în compania fetiței sale și a soțului ei, cu care pare că s-a împăcat.

Unii dintre fanii săi au considerat că este ciudat că vedeta a ales să plece chiar în Italia, în contextul în care aceasta este țara cu cele mai multe cazuri de coronavirus din Europa.

Oana Roman a încercat să-i facă pe fani să înțeleagă că panica de care se tot vorbește nu are nicio legătură cu realitatea. În plus, vedeta a susținut că nu are de ce să-i fie teamă atât timp cât respectă normele de siguranță. Astfel, fără să stea pe gânduri, Oana Roman și-a luat fetița și soțul și au petrecut câteva zile de poveste în capitala Italiei.

În plus, îndrăgita vedeta nu s-a putut abține și a transmis un mesaj destul de dur pe Facebook, prin care încearcă să tragă un semnal de alarmă cu privire la panica ce s-a produs între români, în aceste zile.

Vedeta a încercat să explice că dacă oamenii s-ar informa mai mult nu s-ar mai fi ajuns în această situație. Vă remintim că în această săptămână, înainte de a fi confirmat primul caz de coronavirus în țara noastră, foarte mulți români au luat cu asalt supermarketurile și și-au făcut privizii de hrană în caz de... carantină.

''A fost o vacanță superbă. Calm, liniște și pace. Demența e doar pe aici. Acolo oamenii sunt calmi, relaxați, informați și liniștiți. Drept care mă gândesc serios să plec iar. Nu renunț la vacanțe! Nu mă las antrenată în nebunia asta. Muncesc mult și vreau să mă bucur de viață. Manipularea asta nu ar exista dacă oamenii ar gândi la rece și s-ar informa corect'', a scris Oana Roman pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro