Coronavirus. O femeie a comandat peste 2.300 de role de hârtie igienică de pe internet

+2 click pentru
galerie

Coronavirus. O femeie a comandat peste 2.300 de role de hârtie igienică de pe internet © Facebook

În plină panică generată de coronavirus în întreaga lume, o femeie a comandat, din greșeală, peste 2.300 de role de hârtie igienică. Și dacă tot i-au fost aduse la domiciliu, femeia a improvizat un tron din toate baxurile!

Peste 2.300 de role de hârtie igienică,în garajul unei familii

Australianca Haidee Janetzki și-a improvizat un tron din baxuri de hârtie igienică, în timp ce în restul continentului este criză a produselor de igienă! Intenția femeii nu a fost însă, aceasta. 

Haidee Janetzki a comandat, de pe internet, în loc de 48 de role de hârtie igienică, 48 de cutii. Astfel, familia ei deține hârtie igienică pentru câțiva ani buni. În restul Australiei, din cauza focarului de coronavirus, este criză a produselor de igienă. 

Familia femeii s-a fotografiat cu cele 2.304 de role de hârtie igienică, iar imaginile au devenit virale în toată lumea!

"Sunt ușurată că prietenii și familia mea nu trebuie să se îngrijoreze de asta", a spus Janetzki pentru Reuters, când a fost întrebată cum se simte în legătură cu criza de hârtie igienică cu care se confruntă Australia.

Totuși, femeia și soțul ai au decis să vândă câteva cutii la o strângere de fonduri, cu același preț cu care le-au cumpărat.

"Suntem încărcați cu hârtie igienică", a spus Chris în postarea care a devenit virală.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro