Primele declarații ale pacientului cu numărul 37! Care este starea de sănătate a bărbatului. ”Am intrat în contact cu 1.000 de persoane”

Primele declarații ale pacientului cu numărul 37! Care este starea de sănătate a bărbatului. ”Am intrat în contact cu 1.000 de persoane” © arhivă

Coronavirus este de neoprit, iar oamenii nu mai știu cum să procedeze pentru a se feri. Din păcate, numărul persoanelor infectate crește considerabil de la o oră la alta. Printre cei care se confruntă cu virusul din China se află și directorul Primăriei Generale a Capitalei, Alin Goga, care a oferit primele declarații de pe patul de spital, fiind pacientul cu numărul 37! 

Este de necrezut ceea ce se întâmplă în momentul de față în România, dar și în întreaga lume. Coronavirus a pus stăpânire pe populație și continuă să facă ravagii de la o oră la alta, bilanțul negru din țările europene crescând considerabil. Printre persoanele infectate se află și directorul Primăriei Generale a Capitalei, Alin Goga, care a oferit primele declarații de pe patul de spital, potrivit evz.ro

”Pacientul cu numărul 37”, așa cum a fost intitulat, a povestit despre simptomele pe care le-a avut atunci când a revenit în țară. Prima senzație a fost cea de dureri musculare, urmând mai apoi febra de 39,2 și frisoanele. 

”Am călătorit la Stuttgart, și acolo este cea mai mare comunitate de italieni din afara Italiei. Am revenit în România pe data de doi martie, iar de pe data de patru martie am început să am dureri musculare, care se simțeau ca și o febră musculară. După durerile musculare am început să mă simt ca și când aș fi fost bătut, după care am început să am frisoane și febră.”, susține el. 

Cât despre tratamentul pe care îl primește în spital, Alin Goga nu a spus prea multe. Susține că momentan a primit paracetamol și nurofen: ”Am luat doar paracetamol și nurofon. Asta am primit de la spital”.

”Am intrat în contact cu 1.000 de persoane”

De asemenea, ”pacientul cu numărul 37” a mers din proprie inițiativă la spital, fiind dezamăgit de felul în care s-au purtat cadrele medicale. Bărbatul nu a fost întrebat cu cine a luat legătura sau de locurile în care a mers de când se întorsese în țară.

Cu toate acestea, susține că a intrat în contact cu 1.000 de persoane. Cât despre starea familiei, soției și copiilor nu le-au fost făcut analizele, mai ales că acesta a stat zile bune cu ei în casă. 

”Am intrat în contact cu aproximativ cu 1.000 de persoane. Nu a venit nimeni să mă întrebe cu cine am luat legătura și nimeni nu m-a întrebat pe unde am umblat. De asemenea, soția mea și copiii mei nu au fost anunțați, nu le-au fost recoltate analize. Nu le-a zis nimeni să nu iasă din casă. Eu cu ei am trăit câteva zile, după ce m-am întors. Eu am fost cel care azi, din spital, am luat legătura cu părinții colegilor de școală a copiilor mei și le-am spus ca am fost infectat cu Coronavirus. Mă așteptam ca autoritățile să se miște mai repede.”, a completat Alin Goga. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro